تحقیق درباره زعفران ۱۰۰ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات   فرمت فایل: WORD   نوع فایل : doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )     تعداد صفحات : ۱۰۰ صفحه    قسمتی از متن  doc :    تاریخچه زعفران زعفران با نام علمی کرکوس ساتیوس Crocus Sativus  از خانواده زنبقیان Iridaceae  می باشد. در برخی منابع، مثلا در  دائره المــعارف آمریکانا   Americana Encyclopedia   ذکر شده است که این کلمه از کریکوس Corycus که نام منطقه ای در سیلیسیا Cilicia واقع در شرق مدیترانه می باشد گرفته شده است. عده ای مبداء زعفران را ایالت قدیم ماد ایران می دانند، برخی از محققین نیز خاستگاه زعفران را در منطقه وسیعتری از کره زمین شامل یونان، ترکیه، آسیای صغیر و ایران می دانند. ایرانیان ضمن صدور زعفران به بسیاری از نقاط جهان باستان، خواص آن را به یونانیها، رومیها، چینیها و اقوام سامی  از جمله عربها معرفی کردند و شیوه زراعت آن را در سده های اول تا چهارم هجری به امم اسلامی پیرامون مدیترانه آموختند. به این ترتیب که نخستین زعفران زارها به وسیله ایرانیان ت …

درباره ی

مطلب پیشنهادی

پاورپوینت ارزیابی اثرات توسعه بر محیط زیست -۱۲۳ اسلاید

پاورپوینت ارزیابی اثرات توسعه بر محیط زیست -۱۲۳ اسلاید قسمتی از اسلاید ها     ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 18 =