تحقیق در مورد سوسیس و کالباس

۹ صفحه word |فونت tahoma سایز ۱۴| قابل اجرا در آفیس ۲۰۰۷ و نسخه های جدیدتر|قابل ویرایش و آماده چاپ بخشی از تحقیق اسامی برخی از سوسیس و کالباس ها : ۱)کالباس خشک معمولی (bologna): از گوشت، تکه های پسته، سیر، فلفل و دیگر ادویه جات تهیه میگردد . (۲ مارتادلا (mortadella): از گوشت، تکه های چربی، فلفل، سیر و دیگر ادویه جات تهیه میگردد . (۳ سالامی (salami): در انواع و طعم های گوناگون موجود است. خشک، عمل آوری شده اما خام است. در آن از سیر و تکه های چربی استفاده میگردد. معمولا تخمیری میباشد و برخی از آنها دارای یک لایه قارچ خوراکی پنیسیلیوم در سطح خارجی خود میباشند . (۴ پپرونی (pepperoni): خشک و تند است و در تهیه پیتزا مصرف میگردد . (۵ بلغاری (polish)(kielbasa): خشک و دودی بوده واز تکه های بزرگتر گوشت، سیرو فلفل تهیه می گردد . (۶ هات داگ و یا فرانکفورتر (hot dog)(frankfurters)(wieners): پخته شده و دودی میباشند.طعم آنها معمولا ملایم تر و پر آب تر از سایر سوسیس ها میباشد . (۷ کوکتل (cocktail wieners): نوع کوچکتر هات داگ میباشند . (۸ کنسرو سوسیس (vienna) (9 لیونر (lyoner) …

درباره ی

مطلب پیشنهادی

دانلود گزارش کارآموزی فراورده های لبنی و آب میوه تارا سبلان

دانلود گزارش کارآموزی فراورده های لبنی و آب میوه تارا سبلان گزارش کارورزی  کارخانه فراورده ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 3 =