دانلود روش هاي خوراك دهي گاو شيري (word)

فرمت فایل : ورد تعداد صفحه :58 قسمتی از متن : فهرست مطالب فصل اول : مقدمه.. 1 كليات.. 2 فصل دوم : مروری بر کارهای انجام شده …………………………………………………………………………………………………3 2-1-حد مجاز فيبر و اندازه ذرات خوراك.. 4 2-2-اثر متقابل مواد مغذي.. 4 2-3-عمل آوري خوراك.. 5 2-4-مواد خوراكي متراكم.. 6 2-5-گروههاي عمده مواد خوراكي متراكم ساده.. 7 -5-1-دانه ها و ميوه ها .. 7 2-5-2-فرآور ده هاي فرعي كارخانه هاي صنايع غذايي .. 7 2-6-محدوديت در استفاده بعضي از مواد خوراكي.. 8 2-7-تقسيم بندی خوراک.. 9 2-7-1-خوراک های انرژی زا.. 9 2-7-2-خوراک ها ی پروتئينی.. 9 2-7-3-خوراک های علوفه ای.. 9 2-7-4-خوراک خشبی.. 10 2-8-دانه های غلات در تغذيه گاو شيري.. 11 2-9-غنی سازی کاه.. 13 2-10-عمل آوري بوسيله اوره.. 13 2-11-ذخيره ساز ی علوفه.. 14 2-12-سيلوها.. 14 2-12-1-سيلو كردن.. 14 2-13-خشك كردن علوفه.. 15 2-14-روشهاي ذخيره سازي علوفه.. 15 2-15-افزودنيهای سيلو.. 20 2-15-1- افزو …

درباره ی

مطلب پیشنهادی

تحقیق معماری با موضوع هتل با فرمت پاور پوینت (ppt.)

تحقیق معماری با موضوع هتل با فرمت پاور پوینت (ppt.) تحقیق فوق دارای 31 اسلاید ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده + 15 =