دانلود گزارش کارآموزی فراورده های لبنی در کارخانه لبنیات

فایل بصورت ورد  گزارش کاراموزی کارخانه لبنیات در ۸۵ صفحه  قابل استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی  مقدمه تعریف شیر   – شیر مطابق استاندارد شماره ۱۷۵۶   – شیر مطابق تعریف کدکس – شیر مطابق فدراسیون بین المللی شیر ( I DF ) دو تعریف دارد   انواع شیر   فصل اول مکان کارآموزی محصولات کارخانه فصل دوم   شیر از دامدار تا کارخانه ۲-۱-جمع آوری شیر ۲-۱-۱- جمع آوری شیر توسط بشکه یا بیدون   2-1-2- جمع آوری شیر توسط تانکر   2-2- دریافت شیر   2-2-1- دریافت شیر به وسیله بشکه یا بیدون   2-2-2- دریافت شیر به وسیله تانکر   2-3- خنک کرن شیر دریافتی   2-4- ذخیره شیر خام   فصل سوم آزمایشگاه مقدمه   3-1- آزمایش های شیمیایی آزمایشگاه دریافت و مرکزی   3-1-1- تعیین میزان درصد چربی روش ژربر (روش روتین) ۳-۱-۲- تعیین نقطه انجماد   الف) روش کار با کریوسکوپ غیر اتوماتیک (دستی)   ب) روش کار با کریوسکوپ ترمیستوری   3-1-3- تعیین وزن مخصوص به وسیله ترمولاکتودانسیمتر   …

درباره ی

مطلب پیشنهادی

کتاب آموزشی برنامه نویسی پایتون برای رزبری پای و سیستم های اتوماسیون و ربات

کتاب آموزشی برنامه نویسی پایتون برای رزبری پای و سیستم های اتوماسیون و ربات این ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 14 =